PS I have always installed ghc first via the Ubuntu package installer followed by a build from ghc 6.8.2 source!<br><br>Vasili<br><br><br><div class="gmail_quote">On Sat, May 17, 2008 at 12:01 AM, Galchin, Vasili &lt;<a href="mailto:vigalchin@gmail.com">vigalchin@gmail.com</a>&gt; wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">ghc-pkg list gives me ....<br><br><br>vigalchin@ubuntu:~$ ghc-pkg list<br>/usr/local/lib/ghc-6.8.2/package.conf:<br>
&nbsp;&nbsp;&nbsp; Cabal-1.2.3.0, GLUT-2.1.1.1, HUnit-1.2.0.0, OpenGL-2.2.1.1,<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; QuickCheck-1.1.0.0, array-0.1.0.0, base-3.0.1.0,<br>
&nbsp;&nbsp;&nbsp; bytestring-0.9.0.1, cgi-3001.1.5.1, containers-0.1.0.1,<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; directory-1.0.0.0, fgl-5.4.1.1, filepath-1.1.0.0, (ghc-6.8.2),<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; haskell-src-1.0.1.1, haskell98-1.0.1.0, hpc-0.5.0.0, html-1.0.1.1,<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; mtl-1.1.0.0, network-2.1.0.0, old-locale-1.0.0.0, old-time-1.0.0.0,<br>

&nbsp;&nbsp;&nbsp; packedstring-0.1.0.0, parallel-1.0.0.0, parsec-2.1.0.0,<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; pretty-1.0.0.0, process-1.0.0.0, random-1.0.0.0, readline-1.0.1.0,<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; regex-base-0.72.0.1, regex-compat-0.71.0.1, regex-posix-0.72.0.2,<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; rts-1.0, stm-2.1.1.0, template-haskell-2.2.0.0, time-1.1.2.0,<br>

&nbsp;&nbsp;&nbsp; unix-2.3.0.0, xhtml-3000.0.2.1<br><br><br>I am using version ghc-6.8.2.....<br><font color="#888888"><br><br>V</font><div><div></div><div class="Wj3C7c"><br><br><div class="gmail_quote">On Fri, May 16, 2008 at 11:51 PM, Galchin, Vasili &lt;<a href="mailto:vigalchin@gmail.com" target="_blank">vigalchin@gmail.com</a>&gt; wrote:<br>

<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">Hello,<br><br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; I am running ghc and tools on Ubuntu. I seem to be running into very strange problems between ghc-pkg and the Ubuntu package manager. Suddenly <br>

&quot;runhaskell Setup.hs configure&quot; just stops working ... Are any other ghc/Ubuntu users running into problems? If so, please tell me what problems. This is killing my Haskell work!<br>
<br>Regards, Vasili <br>
</blockquote></div><br>
</div></div></blockquote></div><br>