Yep, that seems to be it. I should first do a search on trac before spamming here! <div><br></div><div>But my first reaction when something basic as this goes wrong is blame myself and ask for help :-)</div><div><br></div>
<div><div><div><div class="gmail_quote">On Sat, Aug 22, 2009 at 11:40 PM, Judah Jacobson <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:judah.jacobson@gmail.com">judah.jacobson@gmail.com</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">
<div class="im">On Sat, Aug 22, 2009 at 2:37 PM, Peter Verswyvelen&lt;<a href="mailto:bugfact@gmail.com">bugfact@gmail.com</a>&gt; wrote:<br>
&gt; Okay, I&#39;ll file a bug report. Maybe someone else on Windows could confirm<br>
&gt; this behavior?<br>
&gt; On Sat, Aug 22, 2009 at 11:36 PM, Jason Dagit &lt;<a href="mailto:dagit@codersbase.com">dagit@codersbase.com</a>&gt; wrote:<br>
&gt;&gt;<br>
&gt;&gt; On Sat, Aug 22, 2009 at 2:14 PM, Peter Verswyvelen&lt;<a href="mailto:bugfact@gmail.com">bugfact@gmail.com</a>&gt;<br>
&gt;&gt; wrote:<br>
&gt;&gt; &gt; The following program<br>
&gt;&gt; &gt; <a href="http://hpaste.org/fastcgi/hpaste.fcgi/view?id=8445#a8445" target="_blank">http://hpaste.org/fastcgi/hpaste.fcgi/view?id=8445#a8445</a><br>
&gt;&gt; &gt; should echo the ASCII code of each character the user types, on the fly,<br>
&gt;&gt; &gt; with no line buffering whatsoever.<br>
&gt;&gt; &gt; But it doesn&#39;t. At least not under Windows&#39;s cmd, and even less with<br>
&gt;&gt; &gt; msys.<br>
<br>
</div>This is probably the following issue:<br>
<br>
<a href="http://hackage.haskell.org/trac/ghc/ticket/2189" target="_blank">http://hackage.haskell.org/trac/ghc/ticket/2189</a><br>
<font color="#888888"><br>
-Judah<br>
</font></blockquote></div><br></div></div></div>